Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık İzmir'de - Son Dakika
Spor

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık İzmir'de

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık İzmir\'de

İzmir' Atatürk Voleybol Spor Kompleksinin açılışını yapmak üzere İzmir'e gelen Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Fenerbahçe Bayanlar Voleybol Takımının CEV kararını değerlendirdi.

13.06.2012 15:06

İzmir' Atatürk Voleybol Spor Kompleksinin açılışını yapmak üzere İzmir'e gelen Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Fenerbahçe Bayanlar Voleybol Takımının CEV kararını değerlendirdi.

Karabıyık, Fenerbahçe'nin hak ettiği organizasyona katılacağını söyleyerek, "Avrupa Voleybol Konfedrasyonu sitesine girin 22 mayıs tarihli bir açıklamada konuyla alakalı bilgiler mevcut. Geri dönüş nasıl olabilir. CEV kuraları çekilmiş. Fenerbahçe'nin CEV'de yer alacağı gruplar belli" şeklinde konuştu.

Cuma günü Atatürk Voleybol Kompleksinin açılışını yapmak üzere İzmir'e gelen Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, kompleksin otelinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karabıyık, İzmir'e çeşitli ülkelerden temsilcilerin bu açılışa katılacağını ifade ederek, "Gösterişli bir açılış yapıp yurtdışından gelen insanlara İzmir'in voleybolu ne kadar önemsediğini göstermek istiyoruz" dedi. Avrupa Erkekler Voleybol 4'lü finalinin de bu komplekste oynanabileceğinin altını çizen Karabıyık, "Avrupa Voleybol Konfederasyon Başkanı da açılışa gelecek. Onunla Avrupa Erkekler 4'lü finalinin burada oynanması konusunu görüşeceğiz" diye konuştu.

"TÜRK VOLEYBOLU ÖRNEK GÖSTERİLİYOR"

Uluslar arası bazda Türk Voleybolunun geliştiğine dikkat çeken Karabıyık, "Türk Voleybolu dünyada çok ilgi çeken bir konumda. Diğer ülkeler bizi örnek alıyor. Nasıl bu kadar hızlı ilerlemeler olduğu konusunda şaşırıyorlar" açıklamasında bulundu.

Karabıyık Atatürk Spor Kompleksinin 6 Bin seyirci potansiyeline sahip uluslar arası kriterlere uygun bir yapı olarak hizmete açılacağınıda söylerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement