Wesley Sneijder'in Milli Takım Pozu, Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika
Spor

Wesley Sneijder'in Milli Takım Pozu, Sosyal Medyayı Salladı

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde takım arkadaşlarından ayrı olarak verdiği poz, ülkesinde trend topic oldu.

11.09.2014 20:59  Güncelleme: 21:10

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde yaptığı hareket ülkesinde en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Portakallar'ın Çeklerle deplasmanda oynadıkları EURO 2016 eleme karşılaşmasının öncesindeki oyuncunun davranışı sosyal medyayı sallarken, ülkesinde trend topic oldu.

ARKADAŞLARINDAN AYRI DURDU

Seremonide milli marşların çaldığı sırada maskot çocukların arkasında dizilen takım arkadaşlarının aksine Sneijder ayrı bir yerde durmayı tercih etti. Önündeki maskot çocuğun uzun boylu olması nedeniyle futbolcunun böyle bir harekette bulunduğu belirtildi.

ASHLEY COLE'A MI ÖZENDİ?

İngiltere'de konu gündeme gelirken, Adalılar ise oyuncunun hareketi ile Ashley Cole'un fenomen olan hareketi arasında bağlantı kurdular. Roma forması giyen İngiliz futbolcu bir fotoğraf çekiminde takımdakilerden ayrı bir yerde poz verince, alay konusu olmuş, bir çok kişi bu şekilde fotoğraf çekilerek olaya gönderme yapmıştı. Sneijder'in hareketinin de benzer şekilde yayılıp yayılmayacağı merak konusu oldu.

Sneijder'in pozu:

Ashley Cole'un pozu:

Wesley Sneijder\'in Milli Takım Pozu, Sosyal Medyayı Salladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Wesley Sneijder'in Milli Takım Pozu, Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Addo: Topmu oynamaya geldin pozmu vermeye geldin belli degil zaten. Boy olsa anlicam yine poz vermeyifalan filanda o da yok sende. 1 0 Yanıtla

Advertisement