Yeni Malatyaspor Uğur Bulut'u Renklerine Kattı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Uğur Bulut'u Renklerine Kattı

Yeni Malatyaspor Uğur Bulut\'u Renklerine Kattı

Yeni Malatyaspor, Anadolu Selçukluspor'dan stoper Uğur Bulut'u 1,5 yıllığına sarı-kırmızı renklere kattı.

01.02.2013 12:03  Güncelleme: 11:59

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Anadolu Selçukluspor'dan stoper Uğur Bulut'u 1,5 yıllığına sarı-kırmızı renklere kattı.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın, Evren Kürkçü'nün kamp çalışmaları esnasında sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından, yönetime verdiği rapor doğrultusunda stoper arayışlarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı takım, aradığı kanı buldu. Yeni Malatyaspor, kendisiyle aynı grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor'dan Uğur Bulut ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bulut'un transferiyle ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, transferin son gününde genç oyuncu Uğur Bulut'u kadrolarına katarak, stoper mevkiini güçlendirdiklerini söyledi.

Stoper mevkii için bir süredir oyuncu arayışlarının olduğunu hatırlatan Günaydın, "Stoper mevkiinde forma giyen oyuncumuz Evren Kürkçü, Antalya kampında talihsiz bir sakatlık yaşadı ve sezonu kapattı. Bizde hocamızın verdiği rapor doğrultusunda iyi bir stoperi kadromuza katmak için çalışmalara başladık. Bu noktada Anadolu Selçukluspor'da forma giyen Uğur Bulut'u kadromuza kattık. Bu transferin kulübümüze, camiamıza ve futbolcumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. Günaydın, Uğur Bulut'un transferiyle birlikte transfer çalışmalarını noktaladıklarını da sözlerine ekledi.

Yeni Malatyaspor'un genç transferi Uğur Bulut ise, hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, Yeni Malatyaspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Uğur Bulut, kendisini 1,5 yıllığına sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Uğur Bulut'u Renklerine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement