Zihinsel Engelliler Voleybol Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Zihinsel Engelliler Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Zihinsel Engelliler Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Zihinsel Engelliler Voleybol Şampiyonası sona erdi.

16.05.2011 15:50

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Zihinsel Engelliler Voleybol Şampiyonası sona erdi.

Sporcuların engel derecelerine göre sınıflandırılarak oluşturulan A kategorisinde Denizli Çamlık İlköğretim Okulu, B kategorisinde Aydın Atatürk İlköğretim Okulu ve C kategorisinde Kırşehir Valide Hüseyin Karahan Spor Kulübü 1'inci oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Alanya'da düzenlenen şampiyona bugün oynanan final maçlarıyla tamamlandı. 20 ilden 250 sporcu katıldığı şampiyonda 25 takım takım A, B ve C kategorilerinde mücadele etti. Şampiyonanın son gününde Atatürk Spor Salonu'nda yapılan A kategorisi final maçında Denizli Çamlık İlköğretim Okulu ile Isparta İlköğretim Okulu karşılaştı. Maçı 2-0 kazanan Denizli Çamlık İlköğretim Okulu A 1'inci oldu. B kategorisinde Aydın Atatürk İlköğretim Okulu, C kategorisinde ise Kırşehir Valide Hüseyin Karahan Spor Kulübü kupanın sahibi oldu. Şampiyonanın en disiplinli takımı ise Samsun Zafer İş Okulu seçildi.

Final maçının ardından dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarını Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdür Erdal Tamrak ve Alanya Belediyesi Spor Müdür Saim Kanlı'dan aldı. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Zihinsel Engelliler Voleybol Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement