OpenAI'nin ChatGPT Android Uygulaması Türk Kullanıcılara Sunuldu - Son Dakika
Teknoloji

OpenAI'nin ChatGPT Android Uygulaması Türk Kullanıcılara Sunuldu

OpenAI\'nin ChatGPT Android Uygulaması Türk Kullanıcılara Sunuldu

OpenAI tarafından geliştirilen ve üretken yapay zeka sistemlerini kullanıcılar ile buluşturan ChatGPT'nin resmi Android uygulaması Türk kullanıcılara sunuldu. ChatGPT'nin Android sürümü, web ve iOS platformlarından sonra kullanıcılara sunuldu. Uygulama, ücretsiz olarak kullanılabilmektedir ancak en iyi performans için Plus sürümüne yükseltme yapılması gerekmektedir. Android uygulaması, basit ve anlaşılır bir arayüze sahiptir ve Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Uygulama, Google Play Store üzerinden indirilebilir.

01.08.2023 10:07

OpenAI tarafından geliştirilen ve üretken yapay zeka sistemlerini kullanıcılar ile buluşturan ChatGPT'nin resmi Android uygulaması az önce Türk kullanıcılara sunuldu. Dünya çapında ilgi gören yapay zeka ChatGPT'nin Android platformunda resmi olarak yayınlanması oldukça ilgi çekti. Peki ChatGPT Android nasıl indirilir? ChatGPT Android platformunda neler sunuyor? İşte detaylar…

iOS'un ardından sıra Android'de!

Bugüne kadar sadece web ve iOS platformunda çalışan ChatGPT geçte olsa Android platformuna da geldi. Geçtiğimiz hafta ABD, Hindistan, Bangladeş ve Brezilya ile başlayarak ChatGPT'nin Android sürümü kullanıcılara sunuldu. Bugünse uygulama Türkiye'de kullanıma sunuldu. Ayrıca Türkiye ile birlikte birçok ülke de Android platformunda ChatGPT uygulamasını deneyimlemeye başladı.

OpenAI'nin ChatGPT Android Uygulaması Türk Kullanıcılara Sunuldu

Android için sunulan uygulamanın arayüzü iOS platformuna sunulandan çokta farklı değil. ChatGPT'yi kullanmak önceden olduğu gibi yine ücretsiz ancak OpenAI en iyi performansı almak için hesabınızı Plus sürüme yükseltmeniz gerektiğini belirtiyor. Bununla birlikte uygulama farklı avantajları da Plus versiyonunda sizlere sunuyor.

Yerli ve milli kuantum bilgisayar geliştirilecek!

Genel olarak Android platformunda yer alan uygulamaya baktığımızda sade, basit ve anlaşılır bir arayüz bizleri karşılıyor. Bununla birlikte uygulamanın temasında beyaz, ana renk olarak kullanılmış. Uygulama içerisindeki menülerse Türkçe dil desteğine tam olarak sahip değil. Web sürümünden farklarına baktığımızdaysa sadece Android bir cihazda kullanıyor olmaktan başka bir farkı yok. Tüm yapay zeka işlemlerinizi Android platformlar üzerinde de yapabiliyorsunuz.

ChatGPT Android platformlarda nasıl indirilir? ChatGPT Android platformlarda nasıl kullanılır?

ChatGPT'yi Android cihazlara indirmeden kullanmak istiyorsanız masaüstü-dizüstü bilgisayarlarda olduğu gibi web tarayıcısı üzerinden de kullanabilirsiniz. Ancak daha rahat bir kullanım istiyorsanız Android uygulamasını tercih edin. İndirmek için Google Play Store'a giriş yapın. Ardından arama çubuğuna ChatGPT yazın. Karşınıza ilk çıkan ve OpenAI tarafından Google Play Store'a yüklenen ChatGPT uygulamasını indirin.

(Uygulamayı Android cihazınıza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji OpenAI'nin ChatGPT Android Uygulaması Türk Kullanıcılara Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement