Rainbow Six Siege Yeni Dlc Açıklanacak - Son Dakika
Teknoloji

Rainbow Six Siege Yeni Dlc Açıklanacak

Rainbow Six Siege Yeni Dlc Açıklanacak

Rainbow Six Siege Yeni DLC Açıklanacak Rainbow Six Siege oyuncuları artık uzun bir aranın ardından yeni operatörler ve yeni harita için iyice sabırsızlanmış durumdaydılar.

21.04.2016 16:25

rainbow-six-siege-yeni-operator-yeni-harita-ne-zaman-cikacak

Rainbow Six Siege Yeni DLC Açıklanacak

Rainbow Six Siege oyuncuları artık uzun bir aranın ardından yeni operatörler ve yeni harita için iyice sabırsızlanmış durumdaydılar. Pro League maçlarının devam ederken oyuncuların hep bir ağızdan yeni operatör ve yeni harita ile ilgili artık konuşmayacak mısınız? gibi soruların Ubisoft'a yöneltilmesinin ardından yetkililerden resmi bir açıklama geldi.

Bu hafta Cuma günü yani yarın 22 Nisan 2016 tarihinde yeni gelecek olan DLC ile ilgili bilgiler verilecek. Ubisoft firmasında diğer DLC ile ilgili nedendir bilinmez garip bir sessizlik var. The Division'da süren onlarca hata ve hile skandalları çok başlarını ağrıtıyor aynı zamanda Rainbow Six Siege içinde bazı hile konuları şu sıralar gündemde.

Ayrıca sizlere belirtmemiz gereken en önemli şeylerden bir tanesi yeni DLC ile ilgili, bundan önce çıkan Operation Black Ice DLC paketinde 2 yeni operatör ve 1 yeni harita gelmişti. Yeni çıkacak olan DLC ile ilgili de bilgiler bu yönde. Ancak Operation Black Ice DLC paketi Ocak ayı başında çıkması beklenirken çıkış tarihini kaçırarak daha geç bir tarihte Ocak sonu gibi bir tarihte çıktı. Yeni DLC paketi için böyle bir şeyi yaşamak istemeyeceklerini düşündüğümüz Ubisoft firması bu 22 Nisan 2016 tarihinde yeni DLC paketini açıklayacak ancak diğer ay çıkaracağını tahmin ediyoruz. Aşağıdaki resimde gördüğümüz operatörlerde en solda olan Buck ve en sağda olan Frost. Bu resim Operation Black Ice DLC paketi çıkmadan önce sızmıştı. Yeni operatörlerinde ortadaki iki karakter olacağını tahmin ediyoruz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Rainbow Six Siege Yeni Dlc Açıklanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement