Sony'nin PlayStation Project Q El Konsolu Sızdırıldı - Son Dakika
Teknoloji

Sony'nin PlayStation Project Q El Konsolu Sızdırıldı

Sony\'nin PlayStation Project Q El Konsolu Sızdırıldı

Sony tarafından PlayStation Showcase 2023 kapsamında duyurulan el konsolu PlayStation Project Q'nun yeni fotoğraf ve videoları sızdırıldı. PlayStation 5'e bağlanarak uzaktan oyun oynama deneyimi sunacak cihaz, DualSense tarzı bir kontrolcüye yer veriyor. Project Q, PS5 oyunlarını taşınabilir şekilde oynamayı mümkün kılacak ve 1080p 60 FPS uzaktan oyun deneyimi sağlayacak. Cihazın pil ömrü 3-4 saat olacak ve fiyatı henüz doğrulanmadı. El konsolu, bağımsız bir cihaz olmayacak ve PlayStation 5'teki oyunları oynama imkanı sunacak.

23.07.2023 17:43

Sony tarafından PlayStation Showcase 2023 kapsamında duyurulan el konsolu PlayStation Project Q'nun yeni fotoğraf ve videoları sızdırıldı. PlayStation 5'e bağlanarak uzaktan oyun oynama deneyimi sunacak cihaz, DualSense tarzı bir kontrolcüye yer veriyor.

PlayStation Project Q bu yılın sonunda geliyor

Sony'nin şirket içerisinde "Q Lite" kod adıyla geliştirdiği Project Q, PlayStation 5 DualSense'i andıran bir tasarıma sahip. Cihazın ortasında 8 inçlik dokunmatik LCD ekran bulunuyor. Ayrıca kontrolcüsü ise dokunsal geri bildirim destekli düğmelere, hoparlöre ve kulaklık girişine yer veriyor.

View post on imgur.com

Sony, el konsolunu ilk olarak PlayStation Showcase 2023'te göstermişti. Project Q, PS5 oyunlarını taşınabilir şekilde oynamayı mümkün kılacak. PlayStation 5'ten 1080p 60 FPS uzaktan oyun deneyimi sağlayacak.

32234342

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Project Q 3-4 saatlik bir pil ömrüne sahip olacak. Sony, henüz tarih vermemiş olsa da, yılın sonlarına doğru görücüye çıkacağını söyledi. İlk iddialar ise Kasım'ta pazardaki yerini alacağı yönünde.

Microsoft'un Activision-Blizzard satın alımı sırasında yürüttüğü davada cihazın fiyatı sızdırılmıştı. Buna göre Project Q'nun 300 doların altında satılacağı söylendi, ancak Sony fiyatlandırmayı henüz doğrulamadı.

PlayStation Project Q Leaks: #PlayStation #ProjectQ https://t.co/gyFrsW7xkN pic.twitter.com/0R0yQIdr0I

— @Zuby_Tech (@Zuby_Tech) July 22, 2023

El konsolunun, Steam Deck veya Nintendo Switch gibi bağımsız bir cihaz olmayacağını belirtmek gerekiyor. PlayStation 5'teki oyunlarınızı bu konsola yansıtabilecek ve istediğiniz yerden oynayabileceksiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Sony'nin PlayStation Project Q El Konsolu Sızdırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement