Steam'in Dev İndirimlerinde İkinci Gün - Son Dakika
Teknoloji

Steam'in Dev İndirimlerinde İkinci Gün

Steam\'in Dev İndirimlerinde İkinci Gün

Her yıl farklı mevsimlerde, günler boyu muhteşem indirimler ile satış yapan oyun platformu Steam'de, bu yılın ikinci indirim günü başladı

13.07.2013 00:29

Burçin Aygün - - Valve'in online oyun satın alma platformu Steam, pek çok oyun meraklısı kullanıcının cüzdanlarını bir kez daha eritmek peşinde. Bioshock Infinite gibi büyük ve pahalı yapımlara uygulanan yüzde 50'lik indirim ile geçen ilk günün ardından, ikinci yaz indirim gününde yine meşhur isimler var. Bunların arasında ilk göze çarpan isim ise Call of Duty: Black Ops 2 oluyor.

Bugünün indirim sahibi şanslı oyunları ve indirim yüzdeleri ise şu şekilde; Sniper 2: Ghost Warrior yüzde 85, Darksiders 2 ve Just Cause 2 yüzde 80, Chivalry: Medieval Warfare, FTL: Faster Than Light ve bol ödüllü The Walking Dead yüzde 75, Surgeon Simulator 2013 yüzde 66, Fez, Anno 2070 ve Call of Duty: Black Ops 2 ise yüzde 50 daha ucuza satın alınabilir.

Öte yandan 13 Temmuz (TSİ) sabaha karşı 4 sularında son bulacak olan Flash Sales ile birlikte, XCOM: Enemy Unknown, Runner 2, FarCry 3 ve Legend of Grimrock gibi başarılı oyunları büyük indirimler ile birlikte satın alabilirsiniz.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Steam'in Dev İndirimlerinde İkinci Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement