Yahoo Mobil Dünyada Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Yahoo Mobil Dünyada Büyümeye Devam Ediyor

Yahoo Mobil Dünyada Büyümeye Devam Ediyor

Yahoo’nun mobil odaklı büyüme hamleleri devam ediyor. Son açıklanan rakamlarda şirketin mobil cihazlardan sayfa görüntüleme sayısı da önemli bir sayıya ulaşmış oldu. Güzel CEO’su Marissa ...

19.07.2013 12:00

Yahoo'nun mobil odaklı büyüme hamleleri devam ediyor. Son açıklanan rakamlarda şirketin mobil cihazlardan sayfa görüntüleme sayısı da önemli bir sayıya ulaşmış oldu.

Güzel CEO'su Marissa Mayer ile yeni bir yapılanma içersine giren Yahoo, son dönemde çeşitli satın almalar ile adını duyuruyor. Çeşitli mobil uygulamaları satın alan Yahoo, 1.1 Milyar Dolar'a Tumblr'ı satın alarak epey ses getirmeyi başarmıştı.

Son hamleler ile birlikte mobil kullanıcı sayısı epey artan Yahoo, aylık 340 Milyon mobil sayfa gösterimine de ulaşmış oldu. Mayer bu rakam için yaptığı açıklamada,mobil iş gücünün şirket ölçeğinde 6 kat arttığına dikkat çekti.

Mobil dünyaya öncelik vermeye başlayan ve bu odakta inovatif hizmetler sunma odağında çalışmalarını sürdüren Yahoo, ilerleyen günlerde yeni satın almalar ve yenilikçi mobil çözümler ile de gündeme gelebilir.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Yahoo Mobil Dünyada Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement