Yahoo'nun Yeni Yüzüne Merhaba Deyin - Son Dakika
Teknoloji

Yahoo'nun Yeni Yüzüne Merhaba Deyin

Yahoo\'nun Yeni Yüzüne Merhaba Deyin

Yıllardır büyük bir değişime gitmemiş olan Yahoo, kısa bir süre sonra küllerinden doğacak.

21.02.2013 04:30

Burçin Aygün - - Geçtiğimiz yılın yaz aylarında Yahoo'ya CEO olarak getirilen eski Google yöneticisi Marissa Mayer, hizmet verdiği marka hakkında yeni bir blog yazısı paylaştı. Uzun zamandır düşünülen ve çeşitli denemelerin gerçekleştirildiği Yahoo.com'un ana sayfa tasarımı, Mayer'ın sözlerine göre çok yakında baştan sona yeni bir görünüme kavuşacak.

Sosyal medya ile daha içli dışlı olmak ve kullanıcılarını kendi ismi altında bir araya getirerek, kullanılabilirliği arttırmayı hedeflediklerini söyleyen CEO görünüşe göre Facebook'tan da oldukça etkilenmiş. Kendinize göre ayarlayabileceğiniz bir kullanıcı çubuğu'dan söz eden Mayer, tek sayfa altında birden fazla içeriğe ulaşmak, kullanıcıların da bunu Facebook gibi mecralarda paylaşmasını sağlamak olduğunu dilegetirdi. Yeni tasarım ile birlikte sitenin tablet ve akıllı telefonlarla daha barışık olması da hedeflerden bir başkası.

Yahoo'nun yeni yüzü A.B.D'li kullanıcılar için birkaç gün içinde aktif olacak, ancak diğer ülkelerin bu değişimi ne zaman göreceği şimdilik bir muamma. Son olarak değişen tasarımın henüz tamamlanmadığını ve görücüye çıktıktan sonra geliştirilmeye devam edileceğini de not edildi.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yahoo'nun Yeni Yüzüne Merhaba Deyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement