Düzce Heyeti Kılavuz Gençlik'i Çok Beğendi - Son Dakika
Yaşam

Düzce Heyeti Kılavuz Gençlik'i Çok Beğendi

Düzce Heyeti Kılavuz Gençlik\'i Çok Beğendi

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Kılavuz Gençlik Projesi hakkında bilgilendirildi.

03.03.2018 10:25

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Kılavuz Gençlik Projesi hakkında bilgilendirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli eğitim projeleri arasında yer alan Kılavuz Gençlik Projesi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kocaeli'ne gelen Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'a tanıtıldı. Akademi Lise ve Diriliş Kampı'nda incelemelerde bulunan Düzce Valisi ve Düzce Belediye Başkanı, geleceğin emanet edileceği gençlerin bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştirilmesini amaçlayan Kılavuz Gençlik Projesi'nin tüm Türkiye'ye model olması gerektiğini söyledi.

Vali Dağlı ve Başkan Ay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile yaptıkları görüşmenin ardından İzmit Akademi Lisesi'ni ziyaret etti. Konuk heyete burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi tarafından Kılavuz Gençlik Projesi hakkında detaylı bilgi verildi. Heyete proje kapsamında bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlere bağlı bireylerin yetiştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Birlikteliğin ardından heyet Diriliş Kampı'nı ziyaret etti. Burada Aytepe 1 ve Aytepe 2 kamplarını gezen heyet yapılan çalışmalar ve kampa hayran kaldılar. Ayrıca Kılavuz Gençlik Projesi'nin Türkiye'ye örnek, son derece önemli bir eğitim çalışması olduğuna değinildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Düzce Heyeti Kılavuz Gençlik'i Çok Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement