Seyitgazili Dernekler Başkan Kalın Öncülüğünde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yaşam

Seyitgazili Dernekler Başkan Kalın Öncülüğünde Bir Araya Geldi

Seyitgazili Dernekler Başkan Kalın Öncülüğünde Bir Araya Geldi

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Eskişehir’de faaliyet gösteren Seyitgazi’ye bağlı mahallelerin dernek başkanları ile bir araya geldi.

28.01.2018 15:26

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Eskişehir'de faaliyet gösteren Seyitgazi'ye bağlı mahallelerin dernek başkanları ile bir araya geldi.

Seyitgazi'ye bağlı dernekler her ay Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın öncülüğünde düzenli olarak bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği'nin ev sahipliğinde bir araya gelen dernek başkanları, Seyitgazi'de ve dernekler arasında birlik beraberlik ortamının oluştuğunu artık daha güçlü bir Seyitgazi için el ele verdiklerini belirterek buna öncülük eden Başkan Kalın'a teşekkür ettiler. Başkan Kalın, derneklerin desteği ve düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Kalın, "51 mahallesi bulunan ilçemize hizmet etmek hepimizin görevi. Birlik ve beraberlik içinde bundan sonrada önemli hizmetlere imza atacağımızı biliyorum. Belirli zamanlarda düzenli olarak bir araya geldiğimiz bu toplantılarımızda hep beraber istişarelerimiz sayesinde, Seyitgazi'yi hak ettiği yere hızla taşıyacağız" dedi.

Dernek başkanları da Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın öncülüğünde böyle toplantılarla birlik beraberlik ve dayanışmanın yoğun bir şekilde yaşandığını, ilçeyi bir bütün olarak geliştirmek adına ortak akılla hareket edeceklerini belirttiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Seyitgazili Dernekler Başkan Kalın Öncülüğünde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement