18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi\'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

18.03.2013 12:34

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki kutlamalara Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Ali Özdemir, Garnizon Komutanı Topçu Albay Can Karademir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Yiğit, Yüksekova Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Okşak, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Hükümet konağındaki kutlamalardan sonra program 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda devam etti. Okulun konferans salonunda düzenlenen programda günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın ardından şiirler okundu. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan ve Çanakkale Zaferi'ni konu alan tiyatro gösterisi salondakilere duygulu anlar yaşattı. Program, okunan şarkılarla son buldu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika


Advertisement