18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi\'nin Yıl Dönümü

Muş’un Varto ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

18.03.2015 15:00

Muş'un Varto ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Jandarma Teğmen Alihan Aydın tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından programa Varto Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün konferans salonunda devam edildi. Burada Varto Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları piyes ve oratoryo gösterisinin ardından şiirler okundu. Program, çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Programa Varto Kaymakamı Tahir Şahin, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, Emniyet Müdürü Naci Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaya, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement