19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da tören düzenlendi.

19.05.2014 11:28

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da tören düzenlendi.

Bursa'da tören, Heykel'deki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Protokol üyelerinin katıldığı törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin tarafından anıta çelenk sunuldu.

Balıkesir'de Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan'ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende, Soma'daki maden faciası nedeniyle bir grup öğrenci, "Bir avuç kömür için bir ömür verenlere... Başımız sağ olsun" yazılı pankart açtı.

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkan Vekili Dr. Celal Karakaş, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ile ilgili daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muammer Uslu, saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Yalova'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement