5. Erciyes Film Festivalinde Dereceye Girenler Ödüüllerine Aldı - Son Dakika
Yerel

5. Erciyes Film Festivalinde Dereceye Girenler Ödüüllerine Aldı

5. Erciyes Film Festivalinde Dereceye Girenler Ödüüllerine Aldı

Kayseri Erciyes Üniversitesi tarafından Lütfi Ömer Akad anısına düzenlenen '5.Erciyes Film Festivalinde' kurmaca ve Belgesel dallarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

27.04.2012 18:49

Kayseri Erciyes Üniversitesi tarafından Lütfi Ömer Akad anısına düzenlenen '5. Erciyes Film Festivalinde' kurmaca ve Belgesel dallarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunun da gerçekleştirilen '5. Erciyes Film Festivaline' Vali Mevlüt Bilici, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, Sinema Sanatçısı Hülya Koçyiğit ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende kurmaca dalında 1'inci Serhat Karaaslan - Kadir Has Üniversitesi (Bisiklet), 2'inci Sedat Azazi ve Bilal Çakay - Mersin Üniversitesi(Yabancı), 3'üncü Musa Ak - Erciyes Üniversitesi (İz) alırken, Belgesel dalında ise 1'inci Veysel Akşahin - Erciyes Üniversitesi (Hala), 2'inci Halil Aygün - Erciyes Üniversitesi (Dom) ve 3'üncü Ömer Güneş - Erciyes Üniversitesi (45 Gün), Nagihan Çakar - İstanbul Üniversitesi (Büyük Aşıklar)oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5. Erciyes Film Festivalinde Dereceye Girenler Ödüüllerine Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement