Abdullah Aras'tan 23 Nisan Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Abdullah Aras'tan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Abdullah Aras\'tan 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

23.04.2013 14:53

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, yayınladığı mesajında, "Aziz milletimizin hür iradesini ve egemenliğini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 93. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Yüce meclisimiz; çocuklarımızın ve gelecek kuşakların umudu ve güvencesidir. Türkiye'nin demokrasi kültürünün, ortak renklerinin, düşüncelerinin ve hayallerinin buluştuğu yüce meclisimiz; ülkemizin kardeşliğini, birlik ve beraberliğini güçlendirecek yegane kurumdur.

Hükümetimizin ve partimizin 10 yılda verdiği büyük mücadele sonucu elde ettiği başarı ve kazanımlar, çocuklarımızın daha aydınlık ve müreffeh yarınları içindir. 2071 Türkiye'sini yönetecek çocuklarımızın eğitimli, inançlı, güzel ahlaklı, bilgili ve ufku geniş olmaları hepimizin çabası ve ortak temennisidir ki bunun için de yine hepimize büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir. Biz bu inançla bütün çocuklarımızı sevgiyle ve umutla kucaklıyor, onlara sonsuz güveniyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemiz çocuklarına barış, huzur ve muvaffakiyet getirmesini diliyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abdullah Aras'tan 23 Nisan Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement