Adana OBM'den Firmalara Plaket - Son Dakika
Yerel

Adana OBM'den Firmalara Plaket

Adana OBM\'den Firmalara Plaket

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, 2013 yılında en fazla orman emvali satışı yaptıran firmaları birer plaket ile ödüllendirdi.

19.03.2014 14:36

Adana Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) 2013 yılında en fazla orman emvali satışı yaptıran firmaları birer plaket ile ödüllendirdi.

Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, törende yaptığı konuşmada, Çukurova Bölgesi'nde orman emvali işleyen firmaların orman teşkilatı açısından çok önemli ve değerli olduğunu, öncelikle hammadde temininde ithalat yolunu değil de, orman bölge müdürlüğünün üretmiş olduğu emvalleri tercih ettikleri için her biri ile ayrı ayrı gurur duyduğunu, üretici olarak her zaman piyasa isteklerini göz önünde tuttuklarını ve müşteri talebini karşılamak için gerekli tüm çabayı sarf ettiklerini ifade etti. Acer ayrıca, üretim çalışmaları neticesinde orman köylüsüne de iş istihdamı sağladıklarını ve 2013 yılında köylüye 47 milyon TL işçilik ödemesi yaparak ekonomilerine katkı sağladıklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hizmet sektörünü çok önemsediğini, orman teşkilatının ülke geneline yayılarak en uzaktaki köylüye bile devletin hizmetini götürdüğünü, Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu'nun da söylediği gibi 'hasım değil hısım olmak' için çalışılması gerektiğini vurguladı.

Törenin sonunda, 2013 yılında en fazla orman emvali satışı yaptıran Kastamonu Entegre Ağaç San.A.Ş. yetkilisine Milletvekili Ünüvar tarafından plaketi verildi. Plaket takdimi, sırasıyla Yıldız Entegre Ağaç San.A.Ş., Hes Hacılar Elektrik San.Tic.Ltd.Şti., Demirağlar Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti, İntertim Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti ve sektörde önde gelen 15 diğer firma ile devam etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana OBM'den Firmalara Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement