Adem Güney: "Biz Siyasiler İş Adamlarının Önünü Açmak İçin Varız" - Son Dakika
Yerel

Adem Güney: "Biz Siyasiler İş Adamlarının Önünü Açmak İçin Varız"

Adem Güney: "Biz Siyasiler İş Adamlarının Önünü Açmak İçin Varız"

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, “Biz siyasiler; iş adamlarının önünü açmak, ufkunu genişletmek, problemlerini aşmak ve projelerine destek olmak için varız” dedi.

10.03.2015 09:28

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, "Biz siyasiler; iş adamlarının önünü açmak, ufkunu genişletmek, problemlerini aşmak ve projelerine destek olmak için varız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar'ı ve yönetim kurulu üyelerini şube binasında ziyaret etti. Ziyarette başkan ve üyelerle tek tek selamlaşan Av. Adem Güney, çalışmalar hakkında bilgi alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Türkiye ve Samsun için önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Güney, "MÜSİAD; Türkiye'nin, iktisadi, sosyal ve kültürel gelişimine hizmet etmekte, bu amaç için raporlar ve yayınlar hazırlamakta ve muhataplarına sunmaktadır. Partimiz bu süreçte MÜSİAD'lı iş adamlarının fikirlerini önemsedi ve bundan sonraki dönemlerde de önemsemeye devam edecektir. Artık dünyanın dört bir tarafında olan MÜSİAD, her geçen gün gücüne güç katıyor. MÜSİAD üyesi iş adamları, dünya pazarında daha aktif ve daha etkin olabilmeyi bu birlikteliklerine borçlular. Bu birliktelik, hem ülkemize hem de vatandaşlarımıza katkı sağlıyor. Biz siyasiler; iş adamlarının önünü açmak, ufkunu genişletmek, problemlerini aşmak ve projelerine destek olmak için varız" diye konuştu.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için en temel katkının iş dünyasından gelmesi gerektiğinin altını çizen Adem Güney, AK Parti hükümetlerinin bu çerçevede MÜSİAD çatı örgütlenmesini her zaman önemsediğine dikkat çekti.

MÜSİAD Başkanı Selim Sar ise MÜSİAD'ın her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında etkin rol oynayacağını belirterek, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney'e aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adem Güney: 'Biz Siyasiler İş Adamlarının Önünü Açmak İçin Varız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement