Enkazdan muhabbet kuşlarını çıkarttılar - Son Dakika
Yerel

Enkazdan muhabbet kuşlarını çıkarttılar

Enkazdan muhabbet kuşlarını çıkarttılar Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde yıkılan Hatay'ın Samandağı ilçesindeki bir binanın enkazından bu defa kafes içinde canlı kalan muhabbet kuşları çıkartıldı.

10.02.2023 17:46  Güncelleme: 18:52

Enkazdan muhabbet kuşlarını çıkarttılar

HATAY - Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde yıkılan Hatay'ın Samandağı ilçesindeki bir binanın enkazından bu defa kafes içinde canlı kalan muhabbet kuşları çıkartıldı.

Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6'lık iki büyük depremin ardından bölgedeki pek çok il, ilçe ve köyde olduğu gibi Hatay'da da yıkıma uğrayan binalarda arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği noktalardan biri de Hatay'ın Samandağı ilçesinde bir binada 3 kişiyi kurtarmak için harekete geçen kurtarma ekipleri yıkılan binanın yanında ağır hasarlı evde muhabbet kuşlarının kaldığını fark etti. Bunun üzerine Muhammet Bişkin isimli Düzce AFAD Gönüllüsü, eve çıkarak muhabbet kuşlarını dışarı çıkartmayı başardı. Kuşları çıkartan Bişkin, daha sonra kuşları sahibine teslim etti.

Enkazdan muhabbet kuşlarını çıkarttılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enkazdan muhabbet kuşlarını çıkarttılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement