AFAD'tan Görev Fotoğrafları Sergisi - Son Dakika
Yerel

AFAD'tan Görev Fotoğrafları Sergisi

AFAD\'tan Görev Fotoğrafları Sergisi

Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Özdilek Alışveriş Merkezinde 'Görev fotoğrafları' sergisi açtı.

06.03.2013 09:56  Güncelleme: 16:11

Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Özdilek Alışveriş Merkezi'nde 'Görev fotoğrafları' sergisi açtı. Van'dan Adıyaman'a, Isparta'dan Konya'ya birçok ilde AFAD ekiplerinin katıldıkları kurtarma operasyonları sırasında çekilen 43 fotoğrafın yer aldığı sergi, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan tarafından açıldı.

GENÇLERİN BİLİNÇLENMESİNE KATKI

Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, "Afyon, deprem bölgesinde bulunuyor. O nedenle özellikle çocuklar ve gençlerin depreme karşı ve deprem sırasında ne yapması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Bu sergi bu açıdan çok önemli" dedi. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ise, Deprem Haftası dolayısıyla birçok etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Fotoğraf sergisinin aynı zamanda vatandaşların deprem başta olmak üzere afetlere karşı bilgilendirmek amacıyla açıldığını kaydeden Buldan, "Sergiyi ziyaret edenlere bilgilendirme broşürleri dağıtıyoruz. Bununla beraber yine bu ay içerisinde 40 okulda deprem tahliye tatbikatı, ikaz alarmı konusunda bilgilendirme yapacağız" dedi.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Sergiden - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel AFAD'tan Görev Fotoğrafları Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement