Afyonkarahisar'da 2013-2014 Eğitim Öğretim Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da 2013-2014 Eğitim Öğretim Toplantısı

Afyonkarahisar\'da 2013-2014 Eğitim Öğretim Toplantısı

Afyonkarahisar'da yeni eğitim ve öğretimin döneminin açılışına sayılı günler kala, kentin eğitimindeki mevcut durumu, daha önce yaşanan sorunlar ve yapılması gerekenlerle ilgili Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında bir toplantı...

12.09.2013 18:12

Afyonkarahisar'da yeni eğitim ve öğretimin döneminin açılışına sayılı günler kala, kentin eğitimindeki mevcut durumu, daha önce yaşanan sorunlar ve yapılması gerekenlerle ilgili Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak,Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topcu, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve üniversite yurt müdürleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Balkanlıoğlu, amacın kentte bulunan eğitim ve öğretim yuvalarında etkinliği artırmak, daha önceki yıllarda yaşanan sıkıntıları en aza indirmek olduğunu kaydetti. Vali Balkanlıoğlu, "Toplantıda eğitim ve öğretim verecek kurumların mevcut durumları, yaptıkları çalışmalar, daha önce yaşanan bazı sorunlara karşı alınacak tedbirler ve çözüm yolları görüşülecektir. İnanıyorum ki bu toplantı ile ilimizde öğrenim gören ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimiz çok daha iyi ve kaliteli ortamlarda eğitim almalarına vesile olacaktır" dedi.

Toplantıda, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde bu yılki beklenen öğrenci kapasitesi, eğitimcilerin ve üniversite personeli ile üniversite yönetiminin 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına hazırlığı hakkında bilgiler verilirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da müdürlük ve okullar hakkında bilgiler verildi. Daha sonra eğitim ve öğretim kurumları ile çevrelerindeki asayiş durumları İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından değerlendirildi. Toplantı, daha önceki dönemlerde yaşanılan aksaklıklara ve karşılaşılan sorunlara çözüm yollarına ait önerilerin belirtilmesiyle sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da 2013-2014 Eğitim Öğretim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement