Ağbaba, Eymir Köyü Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ağbaba, Eymir Köyü Derneği'ni Ziyaret Etti

Ağbaba, Eymir Köyü Derneği\'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “30 Mart seçiminde eli pisliğe bulaşmamış CHP kadroları geliyor” dedi.

22.01.2014 14:30

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "30 Mart seçiminde eli pisliğe bulaşmamış CHP kadroları geliyor" dedi.

Beraberinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Hakan İnci, Merkez İlçe Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ve parti yöneticileriyle birlikte Arguvan Eymir Köyü Derneği'ni ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, dernek yöneticileriyle ülke gündemini değerlendirdi. Eymir Köyü Dernek Başkanı Bektaş Özalp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti'nin demokratik yollarla gideceğini ve yerine tertemiz bir iktidar geleceğini söyleyen Ağbaba, iktidarı eleştirdi.

Milletvekili Ağbaba, "Eli kanlı el sıkmamış, eli pisliğe bulaşmamış tertemiz kadrolarla CHP iktidar gelecek. 30 Mart'ta bir sandık var. Asgari ücretin altında maaş alan Malatyalılar, oy verdiğin bakanlar ayakkabı kutularında milyon dolarları saklıyor. Bu gerçeği görüp seçimlerde ona göre davranılacağını bekliyoruz. Pırıl pırıl, genç ve belediyeciliği bilen bir adayımız var. Hakan İnci. Tüm kadrolarımızla halkın iktidarını kurmak için çalışıyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağbaba, Eymir Köyü Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement