AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı'nın Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı'nın Bayram Mesajı

AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı\'nın Bayram Mesajı

ANKARA (İHA) – AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23.09.2015 15:40

ANKARA (İHA) – AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kurban Bayramının kurtuluşun müjdecisi olduğunu belirten Mallı, "Kurban Bayramı beraberinde getirdiği mana itibariyle eşsiz bir gün olduğu kadar aynı zamanda asırlardan beri süren kardeşliğimizin de harcıdır. Milletimiz, kendi içinde kaynaşmasının yanı sıra dünyanın her tarafına gönül köprüleri kurarak böylesi günlere daha da anlam katıyor" dedi.

Ortadoğu başta olmak üzere İslam coğrafyasının birçok bölgesinin bu bayramı da hüzünle karşıladığını söyleyen Mallı, "İslam dünyası için eşsiz olan bu güzel günde hemen yanı başımızdaki sınır komşularımızın yaşadığı acıları bu bayramda da yüreğimizde hissediyoruz. Suriye, Irak, Myanmar, Gazze, Doğu Türkistan başta olmak üzere kan ağlayan İslam coğrafyasını unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

Mesajın bir bölümünü şehitlere ayıran Mallı sözlerini şöyle tamamladı:

"Bayramın coşkusunu, huzurlu ve güvenilir bir ortamda yaşayabilmemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Kurban Bayramının İslam alemi başta olmak üzere bütün insanlık için sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı'nın Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement