AK Parti'den Bodrumspor'a Kupa - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Bodrumspor'a Kupa

AK Parti\'den Bodrumspor\'a Kupa

AK Parti Bodrum ilçe teşkilatı Bodrum Spor'a destek olduklarını belirterek Kupa takdim etti.

25.04.2012 11:36

AK Parti Bodrum ilçe teşkilatı Bodrum Spor'a destek olduklarını belirterek Kupa takdim etti. Süper Amatör Lig'de şampiyon olan Bodrum Belediyesi Bodrum spor'u ziyaret eden AK Parti ilçe yönetim kurulu Bodrumspor'a kupa hediye etti.

Gümbet'teki Bodrum Spor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bodrumspor'a her zaman destek olacaklarını ifade eden Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül "Bodrumspor'un her zaman destekçisiyiz. İstesinler maçlarda top toplarım" dedi.

Algül spora her zaman destek verdiğini de belirterek "Bodrumspor'un başarılarını yakından takip ediyoruz ve yürekten kutluyoruz. Bodrumspor'da gelen başarı bizi çok gururlandırıyor. Ben de eski bir sporcuyum. Bodrum ilçe teşkilatı ve belde teşkilatlarımızda Bodrumspor'a her zaman destek vermeye hazırdır" diye konuştu.

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ise AK Partinin verdiği kupa nedeniyle Başkan Algül'e teşekkür ederek "Bodrumspor bünyesinde yaklaşık 600 genç spor yapıyor. Gençlerimiz burada kendilerini yuvalarında hissediyor. Birçok dalda da başarılara imza atıyoruz. Umarım başarılarımız devam eder" dedi.

Plaket töreni ve konuşmaların ardında Bodrum AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile Bodrumspor yönetim kurulu üyeleri antrenman yapılan sahada hatıra fotoğrafı çektirdiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Bodrumspor'a Kupa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement