AK Parti'den Diyarbakır Mahalli İdareler Şubesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Diyarbakır Mahalli İdareler Şubesine Ziyaret

AK Parti\'den Diyarbakır Mahalli İdareler Şubesine Ziyaret

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Mahalli İdareler Şube Başkanı Ömer Faruk Taş'ı ziyaret etti.

24.09.2013 16:15  Güncelleme: 16:22

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Mahalli İdareler Şube Başkanı Ömer Faruk Taş'ı ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, farklılıkları zenginlik olarak gördüklerini belirterek, tüm sivil toplum örgütlerinin birlikte çalışmasının Diyarbakır'ın yararına olacağını söyledi. Altaç, "Herkesin kendi esas işini yapması gerek. Elbette bizim de esas işimiz siyaset alanında Diyarbakır'a en iyi hizmet vermektir. Ancak Diyarbakır söz konusu olduğunda ekonomi ile siyaseti birbirinden bağımsız düşünemeyiz. Çözüm Süreci ile Diyarbakır'a yatırımcı ilgisini arttırdı ve fizibilite çalışmasına gelen birçok yatırımcı ve şirket var bu ilginin pratik anlamda yatırıma dönüşmesi için siyaset alanında kalıcı adımların atılması için ne gerekiyorsa bizler hazırız. Bunu sizlerin bize vereceği destekle başaracağız" dedi.

Altaç, Diyarbakır'ın Ortadoğu'da merkezi rol alabilecek bir potansiyele sahip olduğunu dile getirerek, "Bizim beklentimiz sivil toplum kuruluşlarının sürece olan desteklerini daha gür bir sesle dile getirmeleridir. Mahalli idarelerin hem demokrasinin gelişmesi açısından hem de Diyarbakır'ın kalkınması için yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bu nedenle biz AK Parti olarak yerel idarelere çok önem veriyoruz. Gittiğimiz yerlerde, hangi Siyasi Parti'ye mensup olursa olsun mahalli idare mensuplarımızı, milletimizin seçtiği üyelerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Onlarla görüş alışverişinde bulunuyoruz" diye konuştu.

Diyarbakır Mahalli İdareler Başkanı Ömer Faruk Taş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Diyarbakır'ın gelişmesi ve kalkınması için yerelde her zaman çalıştıklarını ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Diyarbakır Mahalli İdareler Şubesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement