AK Parti Denizli Milletvekili Tin'den 10 Kasım Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Denizli Milletvekili Tin'den 10 Kasım Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Tin\'den 10 Kasım Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 77. yıl dönümünde anma mesajı yayınladı.

09.11.2015 15:44  Güncelleme: 16:02

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 77. yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Tin "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 77. yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Milletvekili Tin yayınladığı mesajında şu görüşlerine yer verdi: "Mustafa Kemal, vatan topraklarımızın savunulmasında ve istiklale kavuşma mücadelemizde öncülük yapmış saygın bir lider'dir. Türkiye'nin bağımsızlık ülküsünü benimseyen ve müşterek idealler çevresinde milletimizi birleştiren güçlü bir kimliktir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet bıraktığı değerleri daha da yükseklere taşımak bizim temel ilkelerimizdendir. Millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması ülküsü bugün milletimizin en temel gücü konumundadır. Türk milleti olarak şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi varlıklarından aldığımız güçle asla çizgimizi bozmadan milletimizle birlikte yürüyüşümüze büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. Bu düşüncelerle vefatının 77. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyorum." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Denizli Milletvekili Tin'den 10 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement