AK Parti Heyeti MHP'ye Üzüntülerini Bildirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyeti MHP'ye Üzüntülerini Bildirdi

AK Parti Heyeti MHP\'ye Üzüntülerini Bildirdi

MHP’nin İstanbul’da seçim bürosuna yapılan saldırının ardından, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı’na başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

30.01.2014 15:14

MHP'nin İstanbul'da seçim bürosuna yapılan saldırının ardından, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı'na başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Y. MKYK Üyesi Mustafa Alkayış ve partililer MHP'yi ziyaret etti. AK Parti heyetini MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem, İl Başkanı Mithat Solgun, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım, MHP MYK Üyesi Hasari Güler karşıladı. AK Parti heyeti, MHP heyetine 'başsağlığı' ve 'geçmiş olsun' dileklerini illetti.

AK Parti Belediye Başkan adayı Hüsrev Kutlu, yapılan saldırıdan duydukları üzüntüleri belirterek, "MHP seçim bürosuna yapılan saldırıyla ilgili hem 'başsağlığı' hem de 'geçmiş olsun' ziyareti için buradayız. Üzüntülerimizi bildirmek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu üzücü hadiseyi bütün siyasiler olarak, bütün halk olarak lanetliyoruz; kınıyoruz. İnşallah böyle hadiseler bir daha tekrar etmez" dedi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fıra ise konuşmasında, "Saldırıdan duyduğumuz üzüntülerimizi belirtmek adına MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret ettik. Ölen kişiye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Bütün camiaya geçmiş olsun diyorum. Temennimiz Türkiye'de seçimin huzur ortamında geçmesidir. Seçim bir rekabet ortamıdır ama düşmanlık ortamı değildir. Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere meydan vermemek adına hepimizin sağ duyulu olması gerekiyor" dedi.

MHP İl Başkanı Mithat Solgun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti heyetine bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Seçim sattı mahalline girdiğimiz şu günlerde idarecilerimizin ve güvenlik güçlerimizin çok daha dikkatli olup, itinalı davranmalarını bekliyoruz. İnşallah bu ilk ve son olur. Türkiye sağlıklı huzurlu bir seçim geçiririz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyeti MHP'ye Üzüntülerini Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement