AK Parti Kapaklı Yönetiminden Vezirköplüler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kapaklı Yönetiminden Vezirköplüler Derneği'ne Ziyaret

AK Parti Kapaklı Yönetiminden Vezirköplüler Derneği\'ne Ziyaret

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Kapaklı Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.

27.02.2014 09:39

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Kapaklı Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

Ziyarette AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayları İrfan Demir, Akın Yılmaz ve Çetin Özhan hazır bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, önce adayın, sonrasında da meclis üyesi listesinin belirlenmesinin ardından seçim sürecine girdiklerini belirterek, "Listemizde, geçen dönem de Kapaklı Belediye Meclisi'ne soktuğunuz İrfan Demir kardeşimiz, siz Samsunluları temsilen en önlerde yer alıyor. Bunun karşılığı olarak bütün Samsunlulardan AK Parti ailesine büyük destek bekliyoruz" dedi.

Siyasetin çok zor bir iş olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İrfan Demir ise "Aldığım eğitim gereği yıllardır 'halka hizmet, Hak'ka hizmettir. Millete hizmet ibadettir' düsturuyla hareket ettim. Memleketlerini arkalarında bırakıp, burada ayrı bir dünya kurmaya çalışan kardeşlerime hizmet etmekten gurur duyuyorum. 10 yıldır ülkemize hizmet eden dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanı olduğu, Türkiye'nin en büyük partisinde bulunmaktan gurur duyuyorum" dedi. AK Parti hizmetlerinin anlatmakla bitmeyeceğini kaydeden Demir, "30 Mart seçimleri hayati önem arzediyor. Biz birilerini koltuk sahibi yapmak için mücadele etmeyeceğiz. Biz ülkemizin İstiklal mücadelesinde taşın altına elimizi koyacağız" ifadelerini kaydetti.

Kapaklı'da yaşayan herkesin AK Parti'ye oy borcu olduğunu ifade eden İrfan Demir, "Çünkü Başbakanımız Tekirdağ'ı Büyükşehir, Kapaklı'yı da ilçe yaptı. Kapaklı maddi manevi değer kazandı. Bu nedenle AK Partili olsun olmasın herkesten 30 Mart'ta AK Parti'ye destek istiyorum" dedi. AK Parti'de siyaset yapmak için vizyon sahibi olmak gerektiğini kaydeden Demir, "Bugün Başbakanımızın kellesini almak isteyenler, Kanal İstanbul'a, 3'üncü Havalimanı'na, 3'üncü köprüye ve daha birçok dev projeye karşı çıkıyor. Türkikye'nin yükselişini durdurmak istiyorlar. Çünkü 2023 itibariyle ülkemiz yer altı kaynaklarını kullanmaya başlayabilecek. Bunu engellemeye çalışıyorlar" diye konuştu.

8 ay önce 7 kader arkadaşı ile birlikte bir yola çıktıklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Ömer Karadeniz ise adaylığın kendisine nasip olduğunu kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kapaklı Yönetiminden Vezirköplüler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement