AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç...

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç...

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök’e, SGK İl Müdür V. Bilal Doğan’a, Bilim, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Kamil Akçadırcı’ya ziyarette bulundu.

11.03.2015 14:01

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök'e, SGK İl Müdür V. Bilal Doğan'a, Bilim, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Kamil Akçadırcı'ya ziyarette bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyareti esnasında konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, "Kayserimizin yönetimi gerçekten zor ve meşakkatli bir görev. Sizler de bu meşakkatli görevi yıllardır layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Şehrimizin daha da gelişerek yükselmesi için Meclis'te de çok iyi temsil edilmesi gerekiyor. Bildiğiniz gibi, daha önce de birçok görevde bulunduk. Bizler şu ana kadar olan deneyim ve tecrübelerimizi Meclise yansıtmak amacıyla aday adayı olduk. Kayserimize hizmet için yola çıktık. Yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Önceki görevlerinde gayretle şehrimize hizmet eden Suat Özsoy'a çıktığı yolda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök'e, SGK İl Müdür V. Bilal Doğan'a, Bilim, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Kamil Akçadırcı'ya da ziyarette bulunan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, ziyaretlerinde Kayseri'ye hizmet için yola çıktıklarını belirterek, seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement