AK Parti Mkyk Üyesi Atabek'ten Başkan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mkyk Üyesi Atabek'ten Başkan Yazıcı'ya Ziyaret

AK Parti Mkyk Üyesi Atabek\'ten Başkan Yazıcı\'ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek ve beraberinde Akyazı AK Parti Kadın Kolu Başkan ve üyeleri ile birlikte Başkan Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek, hizmetleri ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

26.02.2014 14:32

Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek ve beraberinde Akyazı AK Parti Kadın Kolu Başkan ve üyeleri ile birlikte Başkan Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek, hizmetleri ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Ziyarete Akyazı AK Parti ilçe Başkanı Feyzi Bora ve AK Parti Akyazı Belediye Başkan adayı Hasan Akcan da katıldı.

AK Parti MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, "Başkanımız Yaşar Yazıcı, bugüne kadar ki çalışmaları ile Akyazı ilçemize önemli katkılarda bulunmuştur. Projeleri ile Akyazı'nın bölgede yıldız ilçe konumuna erişebilmesi için çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Bu çalışmalar Başkanımızın ileriki siyasi yaşamında önemli kilometre taşları olacaktır. Tecrübeli siyasetçi kolay yetişmiyor. Bundan sonrada aynı azim, kararlılık ve gayretle siyasi çalışmalarının devam edeceğini umuyorum" dedi.

Başkan Yazıcı ise, "Çiğdem hanımın ziyaretinden çok memnun oldum. 2002 yılından beri görevde bulunduğum Belediye Başkanlığım 30 Mart tarihinde sona erecek. Ancak siyasi çalışmalarımız milletimize hizmet yolunda devam edecektir. Hayatımız devam ettiği müddetçe tüm halkımla komşuluk ilişkilerim devam edecektir. Ben her zaman onların yanında oldum yine de yanlarında olacağım. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımız her şey insan içindir amacıyla olduğundan, bundan sonra da aynı amaç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Mkyk Üyesi Atabek'ten Başkan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement