AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Asarcık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Asarcık'ta İncelemelerde Bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Asarcık\'ta İncelemelerde Bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Asarcık ilçesinde incelemelerde bulundu.

06.08.2012 12:20

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Asarcık ilçesinde incelemelerde bulundu.

Demir, beraberinde Asarcık Kaymakamı Sedat Ateş ve AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede yapımına başlanan 20 yatak kapasiteli modern hastane inşaatını gezdi.

İl Özel İdaresi İmar ve İnşaat Daire Başkanlığı'nca ihale edilerek yapımına başlanan hastane inşaatında incelemelerde bulunan Demir, " Sağlık Bakanlığı'nca başlatılan entegre hastanelerde sağlık hizmetleri birleştirilerek güçlendirilmiş hastaneler oluşturulması hedefleniyor. Bünyesinde koruyucu sağlık hizmetleri, acil sağlık hizmetleri, doğum, ana çocuk sağlığı hizmetleri, ayaktan ve yatarak tıbbi ve cerrahi müdahale, muayene, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleriyle çevre sağlığı, adli tabiplik ve ağız diş sağlığı hizmetleriyle benzeri hizmetlerin verilmesi düşünülen bir hastane olması hedefleniyor" dedi.

Her vatandaşın birinci sınıf sağlık hizmeti alma hakkı olduğunu ifade eden Demir, şöyle devam etti:

"Bu kapsamda bazı ilçelerimizde entegre hastane inşaatları yapılıyor. Yeni, modern ve son teknolojinin kullanılacağı bu hastanelerle her vatandaşımıza A kalite sağlık hizmeti verilmiş olacak. AK Parti iktidarında sağlık konusu, eğitim konusu gibi önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bu kapsamda da ilgili bakanlık tarafından çeşitli yatırımlar belirlenmiş durumda. Asarcık hastanesi de bunlardan bir tanesidir. Kısa sürede tamamlanarak, Asarcık halkının hizmetine sunulacak olan bu hastane şimdiden hayırlı olsun."

Yayıncı: Dilek Sezen - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Asarcık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement