AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Halk oylamasına 10 gün kala Ak Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, ’Evet’ çadırlarında Köprübaşı, Hatboyu, Espark AVM önü ve Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddelerinde "Daha Güçlü Türkiye İçin Evet" sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

07.04.2017 11:06

Halk oylamasına 10 gün kala Ak Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, 'Evet' çadırlarında Köprübaşı, Hatboyu, Espark AVM önü ve Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddelerinde "Daha Güçlü Türkiye İçin Evet" sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Tüm çadırları sürekli olarak ziyaret eden Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, "Güçlü gelecek için teşkilatımız meydanlarımızda. Kavga etmek için bile gelenler olabiliyor. Bizim gereksiz polemiklerle işimiz olmaz. Tüm enerjimizi, sakin ve haklı duruşumuzu bozmadan, nezaket sınırları içinde niçin 'Evet' dememiz gerektiği yönünde kullanıyoruz. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve meclis üyelerimiz de sürekli ekiplerimizle temas halinde. Halkımızdan güzel tepkiler alıyoruz" diyerek kendisini soru yağmuruna tutan üniversite gençleriyle uzun uzun sohbet etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement