AK Parti Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti

Bitlis’in Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanlığına vekâleten bakan Şenay Beşkardeş’i makamında ziyaret etti.

30.04.2014 10:24

Bitlis'in Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanlığına vekaleten bakan Şenay Beşkardeş'i makamında ziyaret etti.

Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ve yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Adilcevaz Belediye Meclis Üyesi seçilen ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un ilçe dışında olması dolayısıyla Adilcevaz Belediye Başkanlığına vekaleten bakan Şenay Beşkardeş'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

Ak Parti ilçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ziyarette yaptığı konuşmada; "İlçemize hizmet için çıktığınız bu şerefli ve meşakkatli yolda başarılar diliyoruz. Seçimlerden sonra Başkanvekilliğine ilk gelen kişinin bir bayan olması partimizin ve başkanlarımızın bayanlara vermiş olduğu değeri ortaya koymuştur. Parti olarak sizden isteğimiz, vatandaşlarımıza ayrım yapmadan, çevre, eş ve dostları ayırmadan hizmet etmenizdir. Bu vesile ile başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Yusuf Savaş, Harun Nacar, Belediye Meclis üyesi Çetin Boz ve Adilcevaz Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Güvendik katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement