Ak Partili Kadınlardan Bektaş'a Destek - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlardan Bektaş'a Destek

Ak Partili Kadınlardan Bektaş\'a Destek

AK Parti İl Kadın Kolları İstişare Toplantısı’nda Başkan Havva Yılmaz, kadın kolları olarak Ali Bektaş’a destek vereceklerinin sözünü verdi.

23.12.2013 16:21

AK Parti İl Kadın Kolları İstişare Toplantısı'nda Başkan Havva Yılmaz, kadın kolları olarak Ali Bektaş'a destek vereceklerinin sözünü verdi.

Zonguldak'ta bir restoranda AK Parti İl Kadın Kolları İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Havva Yılmaz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş ve partili kadınlar katıldı.

Kahvaltılı düzenlenen toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz, " Öncelikle düzenlemiş olduğumuz toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu hafta her zamankinden farklı olarak İl Belediye başkan adayımız, il başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve gençlik kolları başkanımızı da toplantıya davet etmek istedik. Seçim sürecine giriyoruz. Zonguldak Belediyesi'ni AK Parti belediyesi olarak hizmetlerinden faydalandırmak için çok sağlam bir şekilde çalışacağımıza söz veriyoruz. Hep beraber sonuna kadar arkanızdayız" diye konuştu.

Toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ali Bektaş ise "İnsanın keyif alarak zevk alarak yaşadığı dakikalar sınırlı ve azdır. Bu tip toplantılarda tamamen halisane duygularla bir yere hizmet etmenin zevkini, bir yere hizmet etmenin anlamını burada gördüm. AK Parti Kadın kolları ülkeye, bölgeye hizmet edebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir karşılık beklemiyorlar. O yüzden size ülkem adına çok teşekkür ediyorum. Bunu bir kahvaltıyla pekiştirdik. Çok da güzel oldu. Önümüzdeki yerel seçimlerde yine bu memleket için çalışacağız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlardan Bektaş'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement