Elmalı MYO'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Elmalı MYO'da Mezuniyet Sevinci

Elmalı MYO\'da Mezuniyet Sevinci

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

06.06.2014 21:55  Güncelleme: 08:41

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi

Törene, Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Garnizon Komutanı Kürşat Şenol, Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Demir katıldı.

Kaymakam Çekmen, törende yaptığı konuşmada, yüksekokulun Elmalı'ya önemli katkılar sağladığını ifade ederek, yüksekokul tarafından panel, seminerler ve kültürel etkinlikler düzenlendiğini hatırlattı. Çekmen, "Meslek yüksekokulumuz eğitimin yanında ekonomik anlamda da büyük katkılar sağlamaktadır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ümit Öztekin de, hem Elmalı hem de Türkiye açısından teknik elemanların büyük önem taşıdığını ifade etti. Öztekin, "Siz ve sizin gibi yetişecek bilgili ve yetenekli ara elamanlarına ihtiyaç duyuyoruz. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz" dedi.

Okul müdürü Demir ise Türkiye'nin her köşesinden gelen öğrencilerin gittikleri yerlerde Elmalı'nın temsilcileri olacaklarını belirtti. Mezun öğrencilere yaşamlarında başarı dileklerinde bulunan Demir, "Dürüst, ahlaklı, kendini bilen, kendine inanan ve güvenen meslek sahibi gençler olarak, kendiniz ve Türkiye için yapacağınız çok şey var" dedi.

Tören sonunda öğrenimini üstün başarıyla tamamlayan öğrencilere teşekkür belgeleri verildi. Tören, öğrencilerin kep atmalarıyla sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elmalı MYO'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement