Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Akhisar Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı.7 gündem maddesinin bulunduğu meclis toplantısı yaklaşık 1 saat sürdü.

08.06.2013 15:48

Akhisar Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. 7 gündem maddesinin bulunduğu meclis toplantısı yaklaşık 1 saat sürdü.

Gündemin ilk maddesini Yazı İşleri Müdürü Mustafali Ali Erpalabıyık meclise sundu, 28 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında Bosna-Hersek'e yapılacak gezide belediye meclis üyesi ve daire müdürlerinin konaklama ve yol giderlerinin bütçeden karşılanması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde Hesap İşleri Müdürü Yusuf Girgin adına Gelir Müdürü Bekir Koyun yaptığı açıklamada şunları meclise sundu; "makamınızca yapılan yazılı çağrı üzerine Plan ve Bütçe Komisyonumuz toplanarak 2013 yılında uygulanmakta olan Gelir Fiyat Tarifesinin bazı maddelerinde değişiklik yapılması hususları görüşülmüştür. Bu hususta alınan komisyon kararı ekte üyelerimize sunulmuştur. Kanunun belediye meclisince görüşülerek karara bağlanmasını arz ederim" dedi. Başkan Hızlı'nın meclise sunduğu madde oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan "camilerin temizliği yapılması" oy birliği ile gündemden kaldırıldı.

Dördüncü gündem maddesinde Stadyum ve kapalı spor salonu yapımı için kontrolörlük hizmet alımı meclise sunuldu ve madde CHP meclis üyelerinin reddi ile oy çokluğu sonucunda kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesinde yer alan "Yol Tratuvar düzenlemesi için kredi talebi" maddesi yine CHP belediye meclis üyelerinin reddi ile oy çokluğu sonucunda kabul edildi.

Gelir Müdürü Bekir Koyun yapımı bitmekte olan Amfi Tiyatro için fiyat tarifesini açıkladı, yapılan açıklamaya göre tiyatro gruplarından 500 TL, Siyasi Parti, Kooperatif, vakıf ve derneklerden 300, Konserlerden 1.000 TL, Gerçek ve Tüzel kişiler, şirket ve firmalardan 750 TL, düğün yapanlardan 2 Bin 750 TL ve Belediye Meclis Salonu şahıs ve firmaların özel kullanımı için 1.000 TL ücret alınacağı ve meclise sunulan bu teklif oy birliği ile kabul edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement