Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Yeni Araçlar İçin Kurban Kesti - Son Dakika
Yerel

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Yeni Araçlar İçin Kurban Kesti

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Yeni Araçlar İçin Kurban Kesti

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinliğinde ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne hizmet için gönderilen üç yeni araç için kurban kestirdi.

09.04.2014 16:53

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinliğinde ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne hizmet için gönderilen üç yeni araç için kurban kestirdi.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde okunan dua sonrası kesilen kurbanın kanı yeni hizmete giren üç hizmet aracına sürülerek kazasız -belasız kullanılması dileklerinde bulunuldu. Kesilen kurbanın Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Alaşehir İlçe Emniyet Personeli için hazırlanacak olan yemekle polisler aileleri ile birlikte yemekte bir araya gelmesinin planlandığını belirten Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, "Alaşehir'de Polis Teşkilatının kuruluşunun 169.yılı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu etkinlikler içerisinde hizmet araçlarımız için kazasız-belasız hizmet verebilmeleri için kurban kestirdik. Kesilen kurban etiyle yemek hazırlatılarak polis ve eşleriyle birlikte yemek yenilecek." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Yeni Araçlar İçin Kurban Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement