Almanya Zonguldaklılar Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Almanya Zonguldaklılar Derneği'nden Ziyaret

Almanya Zonguldaklılar Derneği\'nden Ziyaret

Merkezi Gelshengirchen de bulunan Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’i makamında ziyaret etti.

23.02.2015 10:34

Merkezi Gelshengirchen de bulunan Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş'i makamında ziyaret etti.

Almanya Zonguldak'lılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Belediye Başkanı Zerrin Güneş'i makamında ziyaret ederek 7 Kasım'da yapılan Almanya Zonguldaklılar Derneği'nin gecesine katıldıkları için teşekkür eti ve çalışmalarında başarılar diledi. Belediye Başkanı Güneş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Karakulak'a teşekkür etti. Güneş, "Bir süre önce Zonguldak'lılar Derneğinin her yıl Almanya'da düzenlediği Zonguldak'lılar gecesine katılmak üzere Almanya'ya gittik. Sağolsunlar Dernek Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından çok güzel karşılandık. Bizlere orada hiç yalnız bırakmadılar. Çalışmalarını her zaman takdir ettiğimizi söyledik. Bir kez daha Almanya'daki gurbetçilerimizle bir araya gelmemize vesile oldukları için kendilerine çok teşekkür ederim. Yapmış oldukları ziyaretlerinde bizleri ayrıca onurlandırmıştır. Kendilerine belde halkım ve Zonguldak'lılar adına çalışmalarında başarılar diler saygı ve şükranlarımı sunarım" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almanya Zonguldaklılar Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement