Altınay: Katlı Otopark ve Özel İdare Binasını Yıkacağız - Son Dakika
Yerel

Altınay: Katlı Otopark ve Özel İdare Binasını Yıkacağız

Altınay: Katlı Otopark ve Özel İdare Binasını Yıkacağız

CHP Menteşe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Altınay Muğla'da görev yapan gazeteciler ve köşe yazarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

17.09.2013 12:45

CHP Menteşe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Altınay Muğla'da görev yapan gazeteciler ve köşe yazarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya gazetecilerin yanı sıra İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Şimşek ve Salih Ercan da katıldı.

"KATLI OTOPARKI YIKACAĞIZ"

Menteşe Belediye Başkanı aday adayı Altınay, "Muğla'nın Cumhuriyet Meydanından başka bir meydanı yok. Belediye başkanı seçilirsem, Muğla'ya ve kent dokusuna uygun bir meydan yaratacağız. Kurşunlu Camii'nin bulunduğu alanı genişleteceğiz. Başta katlı otopark ve özel idare binalarını yıkacağız. Bu bölgeye Muğla'ya yakışır bir meydan yapacağız. Yıkacağımız bu iki yerin altına otopark yapacağız. Cumhuriyet Meydanıyla Kurşunlu Camiinin bulunduğu meydanı bileştireceğiz. Bu meydanın etrafına kent dokusuna uygun iş yerleri yapacağız. Kurşunlu Camii ve etrafında vatandaşlarımızın oturabileceği, çayını kahvesini içebileceği alanlar oluşturacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınay: Katlı Otopark ve Özel İdare Binasını Yıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement