Altınova Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Altınova Belediyesi'nde Bayramlaşma

Altınova Belediyesi\'nde Bayramlaşma

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, 2014 yılında resmen kapatılacak olan Altınova Belediyesi tarafından son bayramlaşma kutlamaları gerçekleştirildi.

20.10.2013 14:35

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, 2014 yılında resmen kapatılacak olan Altınova Belediyesi tarafından son bayramlaşma kutlamaları gerçekleştirildi.

Bütünşehir Yasası kapsamında Ayvalık'ın bir mahallesi olarak kalacak olan Altınova beldesinin son Kurban Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Asım Sürer, 'İnşallah gelecek kurban bayramını Ayvalık'ta halkımızla birlikte kutlarız' mesajı verdi. Balıkesir'in Büyükşehir olması nedeniyle mahalleye dönüştürülen en büyük belde Altınova'da her yıl olduğu gibi Belediye Başkanı Asım Sürer, bayramın ikinci gününde vatandaşlarla makamında kucaklaştı. Sürer, "Bu Bayram burada son bayramımız, inşallah gelecek Ramazan Bayramını Ayvalık'ta yine sizlerle, Ayvalıklı hemşerilerimizle birlikte kutlarız" dedi. Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, eşi Sevgi Sürer, Ayvalık'taki ADD, ÇYDD, Pir Sultan Abdal ve diğer dernekleri dolaşarak vatandaşların kurban bayramlarını kutlamayı ihmal etmedi.

Saat 14.00 ile 16.00 arasında Altınova Belediyesi'nde toplanan, belediye meclis üyeleri, partililer, ADD üyeleri, bayanlar ve kalabalık vatandaş topluluğuyla bayramlaşan Altınova Belediye Başkanı ve CHP Ayvalık Belediye Başkanı aday adayı Asım Sürer, her bayram olduğu gibi elini öpmeye gelen çocuklara bahşiş dağıttı.

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer eşi Sevgi Sürer, Altınova Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Kutay Bekleyen ile birlikte belde de ikamet eden şehit ailelerine ziyaretine de gitmeyi ihmal etmedi. Ziyaretler sırasında Şehit Tacettin Tırnovalı, Şehit İsmail Çıkıkçı, Şehit Ali Bandioğlu, Şehit Bülent Öztürk,Şehit Şenol Özbir'in ailelerine giderek her bayram da olduğu gibi bayramlaşan Başkan Asım Sürer,"Şehit yakınlarına olası ihtiyaçlarında belediyemiz her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha hatırlattık. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onların bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement