Ankara haberleri... Ankara'daki bir tantunicide "Gezen tavuk" görenleri şaşırttı - Son Dakika
Yerel

Ankara haberleri... Ankara'daki bir tantunicide "Gezen tavuk" görenleri şaşırttı

Ankara genel haberi... Ankara'daki bir tantunicide "Gezen tavuk" görenleri şaşırttı Önce oje sürüp süslediler, sonra gezdirdiler Ankara'da bir tantunici "Tantuniye" isimli tavuğunu süsleyerek hem işletmesinde hem de sokakta gezdirdi.

23.10.2022 16:11  Güncelleme: 16:23

Ankara'daki bir tantunicide "Gezen tavuk" görenleri şaşırttı

Önce oje sürüp süslediler, sonra gezdirdiler

ANKARA - Ankara'da bir tantunici "Tantuniye" isimli tavuğunu süsleyerek hem işletmesinde hem de sokakta gezdirdi.

Çankaya'nın Tandoğan mahallesinde tantuni dükkanı işleten Serkan Yılmaz, müşterilerinden sürekli tantunileri "gezen tavuktan mı, çiftlik tavuğundan mı yapıyorsunuz" sorularını duyması üzerine çözümü tavuğunu süsleyip dükkanın içinde gezdirmekte buldu. Sözel olarak bir sonuca ulaşamayan Yılmaz, "Tantuniye" ismini verdiği tavuğunu süsleyerek görsel bir mizah oluşturup müşterilerin tepkilerini ölçüyor.

"İş yerimizde sürekli gezdiriyoruz"

Müşterilerden "Gezen tavuk" mizahına karşı olumlu tepki aldığını ifade eden Yılmaz, "Biz tavuk tantuni satıyoruz ve şöyle bir soruyla karşı karşıya kalıyoruz. Gezen tavuk mu, çiftlik tavuğu mu diye. Benim de çiftlik evimde üç beş tane tavuğum vardı. Biz zaten gezen tavuk firmasıyla anlaşıp, gezen tavuk satışı yapıyoruz. Sembolik olarak da tavuğumuzu süsledik. İş yerimizde sürekli gezdiriyoruz. Çok ilgi görüyor, insanlar şaşırıyor" diye konuştu.

"Tatlı olmuş, benim gibi ojeleri var"

Tantuni siparişini bekleyen Nur Arslan o sırada "Tantuniye" isimli tavuğu severek, " Süslemeleri çok tatlı olmuş, benim gibi ojeleri var. Bence geziyormuş gibi gözüküyor ve süslü gezen bir tavuk. Çok tatlı olmuş, çok sevimli gözüküyor " ifadelerini kullandı.

Dükkanın önünde süslenmiş bir halde gezen tavuğu görünce dikkatini çeken bir vatandaş ise, gezen tavuk mu, çiftlik tavuğu mu sorusuna, " Ben gezen tavuk olduğu kanaatindeyim" dedi.

Ankara haberleri... Ankara\'daki bir tantunicide "Gezen tavuk" görenleri şaşırttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara haberleri... Ankara'daki bir tantunicide 'Gezen tavuk' görenleri şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement