Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.rövanşta da yenmek istiyor.

16.03.2013 12:41

Foto: İsmail Aissati fotosu

==============

Kırmızı beyazlılar kampta maç saatini bekliyor

Şimşek inanıyor

Antalyaspor, sezonun ilk devresinde İstanbul'da 3-1 mağlup ettiği rakibini

rövanşta da yenmek istiyor. Özdilek "40 puana ulaşmanın hesabını yapıyoruz" dedi

MEDİCAL Park Antalyaspor, bu akşam Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktiksel idmanla tamamladı. Mehmet Sedef'in froma giyemeyeceği maçta, Emre Güngör ile Murat Duruer'in oynayıp oynamayacaklarına bu sabah karar verilecek.

37 OLAN PUANI 40'A TAŞIMAK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Fenerbahçe karşısında futbolun gerektirdiği tüm varyasyonları eksiksiz yerine getireceklerini, 37 olan puanı 40'a taşımanın hesabını yaptıklarını söyledi. Antalyasporlu futbolcular bu akşam oynayacakları maçtan sonra dağılacak ve Perşembe gününe kadar izin yapacaklar.

ISAAC AMERİKA, DİARRA SIRBİSTAN'A GİDİYOR

Antalyaspor'un yabancı oyuncuları, milli maç nedeniyle perşembe gününe kadar verilen izni ülkelerinde geçirecek. İsmail Aissati Hollanda'ya, Promise Isaac Amerika'ya, Lamine Diarra eşiyle birlikte Sırbistan'a, Petr Janda Çek Cumhuriyeti'ne, Ziziç de Hırvatistan'a gidecek.

PERŞEMBE AKŞAMI ANTALYA'DALAR

Kaleci Sammy Ndjock'un Türkiye'de kalacağı ve tatilini Antalya dışında geçireceği ifade edildi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, izin dönüşü ülkelerine giden oyunculara en ufak bir tolerans tanınmayacağını ve herkesin perşembe akşamı Antalya'da olması gerektiğinin altını çizdi

Foto: Özdilek fotosu

=== KUTU ===

STAT : Akdeniz Üniversitesi

SAAT : 20.00

HAKEM : Hüseyin Göçek

SAKAT : Mehmet Sedef

CEZALI : Yok

YAYIN : Lig TV

BİLET : Adopen Kale Arkası: 100 TL, CEYSU Maraton : 125 TL, Rixos Numaralı Yan: 150 TL, Rixos Numaralı Orta: 200 TL, Misafir Takım: 100 TL.

İDEAL KADRO : Sammy- Koray Aslan, Emre Güngör, Deniz Barış, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Uğun İnceman, İsmail Aissati, Murat Duruer, Promise Isaac, Lamine Diarra.

==============

Turuncu yeşilliler, İstanbul'da Eyüp ile oynuyor

Alanya 3'e kilitlendi

Teknik Direktör Durusoy, son haftalardaki kötü gidişi durdurmak için Eyüp maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta play off kovalayan Alanyaspor, bugün deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor. Eyüp Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Tolga Kadaz yönetecek. 4 haftadır galibiyete hasret olan Alanyaspor'da cezalı durumda bulunan İskender Köksal'ın dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, kalan haftalarda form grafiklerini yükselterek iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirterek, "Son haftalarda yaşadığımız düşüşe bir son vermek istiyoruz. Bu yüzden Eyüpspor maçı bizim için çok önemli" dedi.

"MORAL BULMALIYIZ"

Mart ayı içinde 3 kritik karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Durusoy, "Zorlu periyot Eyüpspor maçıyla başlıyor. Bu haftadan sonra sahamızda Yeni Malatyaspor ve deplasmanda Balıkesirspor ile üst sıraları ilgilendiren 2 önemli maç daha yapacağız. Süreç her ne kadar zor olsa da, bu işin üstesinden gelebilecek kapasitede futbolcu kadromuz var. Bize düşen görev yılmadan çalışıp, Alanyaspor'u layık olduğu yere taşımak. Ancak biran önce 3 puanla tanışıp moral bulmalıyız" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Futbolcular, Ali Haydr Durusoy

==============

Sarıyer ile Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda karşılaşıyorlar

Fethiye Boğaz turunda

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve hesapları yapan Fethiyespor bugün İstanbul'da Sarıyer'e konuk oluyor. Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda saat 13.30'daki karşılaşmayı Ercan Hellaç yönetecek. Fethiyespor'da cezalı duruma düşen Ekrem Sarıçam ile sakatlıkları devam eden Volkan Kabadayı ve Murat Türkan görev alamayacak. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, maça iyi hazırlandıklarını İstanbul'dan mutlaka puan yada puanlarla döneceklerini iddia ederken, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Suri de İstanbul'da yaşayan Fethiyelileri destek için Sarıyer maçına davet etti. 39 puanla 4'ncü sırada bulunan Fethiyespor, Sarıyer maçını kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Foto: Fethiye takım fotosu

------------------------------

3'NCÜ LİG'TE HAFTANIN PROGRAMI

------------------------------

Kayseri Şeker- Tekirova Bld.

Beşikdüzü-Sandıklıspor

M.Evrenseki- Menemen Bld.

Emrespor-Oyak Renault

SPOR TOTO 3'ncü Lig'de mücadele eden bölge takımlarını bugün zorlu maçlar bekliyor. Tekirova Belediyespor bugün saat 13.30'da Kayseri Şeker'e konuk oluyor. Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha'da oynanacak karşılaşmayı Serhat Aslan yönetecek. Sandıklıspor ise Beşikdüzü deplasmanında galibiyet arayacak. Vakfıkebir İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Serkan Ergün yönetecek.

Son maçında Sivas 4 Eylül'le deplasmanda 1-1 berabere kalan ve altın değerinde bir puan çıkaran Manavgat Evrenseki bugün kendi saha ve seyircisi önünde Menemen Belediyesi'ni ağırlayacak. Evrenseki Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Niyazi İzgören yönetecek. Geçen hafta Keçiörengücü'ne 2-1 mağlup olan ve büyük yara alan Emrespor bugün evinde Oyak Renault'u konuk ediyor. Isparta Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı İlker Güneş yönetecek.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement