Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun AK Parti Kadın Kolları Döşemealtı İlçe Teşkilatı üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

27.01.2014 12:20  Güncelleme: 12:22

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun Ak Parti Kadın Kolları Döşemealtı İlçe Teşkilatı üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Ak Parti Kadın Kolları'nın çalışmalarının tüm siyasi yapılanmalara örnek olduğunu belirten Başkan Nurettin Tursun, "Bizim en büyük güvencemiz teşkilatımızın kadın mensupları. Onların etkili çalışmaları bizlere büyük katkı sağlıyor" dedi. "Bizim partimizde kadınların yeri hep ayrıdır" diyen Başkan Tursun, "Çünkü bizim kadınlarımızın çalışmaları hep taklit edilmektedir. Siyasi çalışmalarımızda en büyük gücü teşkilatımızın kadın üyelerinden alıyoruz. Ama daha çok çalışmalıyız ve halkımıza Ak Parti'yi ve Ak Belediyeciliği daha fazla anlatmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Düzlerçamı Mesire Alanı'nda düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Ak Parti Kadın Kolları Döşemealtı İlçe Başkanı Aynur Keskin ile Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç ve partililer katıldı.

Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Keskin, Ak Partili kadınların birlik ve bütünlük içinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, Ak Parti Antalya Kadın Kolları İl başkanı Esra Özkoç ise, "Ak Parti üzerine oynanan karanlık oyunlar bizi yıldıramaz. Bu oyunu bozmada en büyük görev biz kadınlara düşüyor.Kapı kapı gezerek ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatıp tuzağı bozacağız" şeklinde konuştu.

Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar da ilçe teşkilatı olarak kadınlara çalışmaları ve partiye verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement