Arı Yetiştiriciliği Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Arı Yetiştiriciliği Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

Arı Yetiştiriciliği Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

Antalya'nın Manavgat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün iş birliği ile açılan Ziraat Teknikeri Zeynep Madenci’nin ders verdiği "Arı Yetiştiriciliği Kursu"nu başarıyla tamamlayan 17 kursiyer belgelerini aldı.

05.03.2014 12:16

Antalya'nın Manavgat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün iş birliği ile açılan Ziraat Teknikeri Zeynep Madenci'nin ders verdiği "Arı Yetiştiriciliği Kursu"nu başarıyla tamamlayan 17 kursiyer belgelerini aldı.

Belge töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, aşı, budama, arıcılık gibi kursların Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenleneceklerini belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürvekili Ali Asar ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün talebi üzerine Ziraat Teknikeri Zeynep Madenci'nin Öğretici olarak görev yaptığı "Arı Yetiştiriciliği Kursu"nun 15 Ocak tarihinde başladığını belirterek, "Kurs 28 Şubat tarihi itibarı ile sona erdi. Şimdi ise başarılı kursiyerlerin belgelerini veriyoruz. Toplam 80 saat olan kurs sonunda 17 katılımcı belge almaya hak kazandı" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arı Yetiştiriciliği Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement