Asım Aykan, Trabzon'u Arşınlıyor - Son Dakika
Yerel

Asım Aykan, Trabzon'u Arşınlıyor

Asım Aykan, Trabzon\'u Arşınlıyor

Partisinin Of-Hayrat İlçe teşkilatları ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve ardından Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, “Yerel belediyelerin kaynak problemlerinin farkındayız” dedi.

06.03.2015 11:30

Partisinin Of- Hayrat İlçe teşkilatları ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve ardından Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, "Yerel belediyelerin kaynak problemlerinin farkındayız" dedi.

Tecrübeli siyasetçi ziyaretlerinde bölge yatırımlarını da tüm ayrıntılarıyla inceledi. Aykan "Yerel belediyelerimizin yasamızdan kaynaklanan sıkıntılarının farkındayız. Sn. Başbakanımızın, belediye başkanlarımız ile birlikte yapmış olduğu toplantıda konu gündeme taşınmış, geçici olarak ta İller Bankası kesintileri ertelenmiştir. Nasip olursa soruna köklü bir çözüm getirip, şehrimizin yeni büyükşehir olmasından kaynaklanan bazı problemlerini de zaman içerisinde gidereceğiz. Özellikle ilçe belediyelerimizin görev alanları büyümüş, köylerimizin de mahalle olmasıyla birlikte, yeni görev alanları genişlemiştir. İlçe belediyelerimizin de kaynaklarını, yeni görev sahalarına göre şekillendireceğiz" dedi.

Ziyaretlerinin ardından oda ve sivil toplum örgütlerine de ziyaretler gerçekleştiren Aykan, Berberler ve Kuaförler Odası, Gümüşhaneliler Derneği ve son olarak ta Çaykaralılar Derneği'ne giderek, başkan ve üyeleri ile bir araya gelip, sorunlarını dinledi.

AYKAN'A BİR DESTEK DE GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ'NDEN

Gümüşhaneliler Derneği'ne ziyaretinde konuşan Dernek Başkanı Volkan Albayrak, "Kıymetli vekilimizin üzerimizdeki emeği fazladır. Elini ne belediye başkanlığı, ne de milletvekilliği dönemlerinde üzerimizden çekmeyip; kucak açmış, bir ağabey, bir dost olmuştur. Değerli vekilimizin yeniden siyasete soyunması, bizleri çok sevindirdi. Her zaman yanımızda olmuş, yardımlarını esirgememiş büyüğümüzün varlığı, bizler için çok şey ifade etmektedir. Siyasette onun gibi tecrübeli kişilere ihtiyacımız var. Milletimizin de söylediği gibi, 'aranan kan Asım Aykan'dır'. Kendisinin siyasetteki varlığı, bizi çok mutlu eder" diye konuştu.

Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan Aykan, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin, "İçinizdeki ateşi yakmazsanız; dışarıdakini ısıtamazsınız" sözünü hatırlatarak şunları söyledi:

"Bizde o ateşi yaktık. Trabzon ve Gümüşhane komşu ve kardeş şehirlerdir. Bizim için Trabzon neyse, Gümüşhane'de odur. Trabzon'a gelen nimet, Gümüşhane'ye de gider. Dayanışma ruhu bizi her zaman başarıya taşır. 'Birlikten güç doğar' diyeceğim ama zaten biz bunu başarıp, kardeşliğimizi pekiştirdik. Sadece daha da ileriye götürmeliyiz. Bunu da yine birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asım Aykan, Trabzon'u Arşınlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement