Asimder'den İşadamlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asimder'den İşadamlarına Ziyaret

Asimder\'den İşadamlarına Ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, işadamları Dönmez Okut ve Erhan Yaycılı'yı ziyaret etti.

14.08.2013 11:29

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, işadamları Dönmez Okut ve Erhan Yaycılı'yı ziyaret etti.

ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, yönetim kurulu üyeleri olan Ata Kültürünü Koruma Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (ATADER) Başkanı S. Zeki Taşkın ve Dünya Gençlik Kulübü Derneği (GENÇDER) Başkanı Muharrem Yavçin ile birlikte işadamları Dönmez Okut ve Erhan Yaycılı'yı şirket bürolarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerde konuşan ASİMDER Başkanı Gülbey, iki işadamının da alanlarında başarılı olduklarını ve bölgemizdeki gençlere ve ailelere iş vererek ekmek kazanmalarını sağlayıp, aynı zamanda da ülke gelişimine fayda sağladıkları gibi Iğdır içerisinde ASİMDER olarak yapmış bulundukları faaliyetlere de maddi ve manevi destek olduklarını belirtti. Gülbey, Ermeni diasporasının 2015 yılının "Sözde Ermeni Soykırımı" yalanının 100. yılına hazırlandıkları ve bu dönem içerisinde işadamlarının da artık dernek ve siyasetçiler kadar görev üstlenmeleri gerektiğini kaydetti. Gülbey, maddi konuda toplumu sırtlayan işadamlarının manevi yönde de toplumun öncüleri veya destekçileri olmalarını istedi.

İşadamı Dönmez Okut ise; ASİMDER ve üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve her zaman tüm güçleriyle toplum menfaatine çalışan derneklerin yanında olduklarını belirterek, Iğdır'da bulunan her ev Ermeni zulmüne uğradığını ve 1915-1920 yılları arasında dedelerinin katlediliş hikayeleriyle büyüdüklerine dikkat çekti.

İşadamı Erhan Yaycılı da, "ASİMDER'in çalışmaları taktire şayandır. Azerbaycan'la ticaret yapıyoruz. Ermenilerin yaptığı vahşeti her Azerbaycan'a gittiğimizde şahit oluyoruz. ASİMDER'in Ermenilerin yaptığı katliam konusunda Türk milletini aydınlatması ve gerçekleri ortaya çıkartması milli bir görevdir. Biz işadamları da maddi ve manevi olarak ASİMDER'in yanındayız" dedi.

Ziyaretlerin sonunda ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, Iğdırlı işadamları Dönmez Okut ve Erhan Yaycılı'ya Türkiye, Azerbaycan ve derneğin masa bayraklarını hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder'den İşadamlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement