Aü Öğrencilerine Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Aü Öğrencilerine Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı

Aü Öğrencilerine Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Mevlana Değişim Programı öğrenci hareketliliğine ilişkin merkez kampus ile Alanya ilçesinde öğrencilere yönelik “Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantıları” düzenlendi.

05.03.2014 16:11

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Mevlana Değişim Programı öğrenci hareketliliğine ilişkin merkez kampus ile Alanya ilçesinde öğrencilere yönelik "Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantıları" düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında Mevlana Değişim Programı'nın yurtiçinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurtdışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimini amaçlayan ve hiçbir coğrafi bölge ayrımı olmaksızın bütün dünyadaki yükseköğretim kurumlarını kapsayan bir program olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Özkan, ilk uygulama yılı olmasına karşın Akdeniz Üniversitesi'nin programın uygulanmasında Türkiye'de öncü üniversite olduğunu belirtti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Uzman Nurgül Büyükkalay tarafından Mevlana Değişim Programı konulu sunum gerçekleştirildi. Toplantılarda öğrencilerin konu ile ilgili soruları da cevaplandırıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Öğrencilerine Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement