Avanos'ta Belediye Tarafından Halk Pikniği Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Avanos'ta Belediye Tarafından Halk Pikniği Etkinliği Düzenlendi

Avanos\'ta Belediye Tarafından Halk Pikniği Etkinliği Düzenlendi

Avanos-Kızılırmak 3.Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Avanos Belediyesi tarafından düzenlenen halk pikniğinde vatandaşlar Kızılırmak kenarında bir araya geldi.

04.06.2012 10:01

Avanos- Kızılırmak 3. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Avanos Belediyesi tarafından düzenlenen halk pikniğinde vatandaşlar Kızılırmak kenarında bir araya geldi.

Kızılırmak kenarında doğal güzelliklerin kucağında rahat ve sakin bir ortamda piknik yapma imkanı bulan vatandaşlara belediye tarafından kurulan büyük mangallarda Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükçü, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Taş, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Fatih Çekgeloğlu tarafından pişirilen sucuk ikram edildi.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Körükçü, hafta sonu gerçekleştirilen piknik boyunca pikniğe katılan vatandaşlarla ve çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti ve mangalda pişirilen ızgaralardan ikram etti.

Vatandaşlar Kızılırmak kenarında piknik masalarında ve banklarda oturarak hem ikramlardan tattılar hem de kendi getirdikleri malzemeleri mangallarda pişirerek piknik yaptılar. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avanos'ta Belediye Tarafından Halk Pikniği Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement