Aydın Şehitleri İçin Sokaklara Döküldü - Son Dakika
Yerel

Aydın Şehitleri İçin Sokaklara Döküldü

Aydın Şehitleri İçin Sokaklara Döküldü

Aydınlılar, uzun süredir gelen şehit haberlerinin üzerine dün Dağlıca’da yapılan hain saldırının eklenmesiyle sokaklara döküldü.

07.09.2015 22:21

Aydınlılar, uzun süredir gelen şehit haberlerinin üzerine dün Dağlıca'da yapılan hain saldırının eklenmesiyle sokaklara döküldü.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş Adnan Menderes Bulvarı'nda gerçekleştirilirken kalabalık Atatürk Meydanı'nda toplandı. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından vatandaşlar "Kahrolsun PKK, Türk-Kürt kardeştir, Amerika ve PKK kalleştir, Şehitler ölmez vatan bölünmez gibi sloganlar atıldı. Yürüyüşün gerçekleştirilmesine önayak olan Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubesi Başkanı Günver Güneş konuşmasında "Zaferimizin 93. yılında bu zafer gününde dün Dağlıca'da gölge düşürüldü. Dün akşam saatlerinde üzücü haberler edindik. PKK'nın alçakça yaptığı pusular sonrasında Mehmetçiklerimiz şehit verdik. Bu terör örgütlerinin üzerine gidilmelidir. Biz bağımsızlığımız için ser vermeye hazırız. Ulu önder Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve şehitlerimizden bize miras bu topraklarda kimse kötü emellerini gerçekleştiremeyecektir. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Yürüyüşte Tabip Odası Başkanı Metin Aydın ve 68'liler Birliği Vakfı üyeleri de yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Şehitleri İçin Sokaklara Döküldü - Son Dakika


Advertisement